onsdag 27 januari 2016

En diamant har lossnat

Hjälp.en diamant har lossnat
Behöver få en ny sten isatt

Åtgärdad, alla tjörnen är påbättrade med ringens eget guld, pris 1.500:-
   Varför har då stenen ramlat bort?
Det är inte konstigt alls, det är metall som ska hålla fast en sten.
Varje sådan sten behöver ha minst 3 stycken jämt fördelade ordentliga "tjörn" som går över stenen för att sitta stadigt och säkert.
   Det har fuskats som vanligt från början och den ringen får då en kort livslängd.
Kolla på tjörnen och se hur de sitter över stenarna så kan vem som helst se att det är ett dåligt arbete från tillverkaren som ändå är mycket välkänd och finns i nästan varje guldsmedsbutik, handlar du direkt av en ärlig juvelsnattare! Då kan du vara helt lugn vad som gäller den punkten.
Ingen vill väl göra ett dåligt fattningsjobb, tidspress, konkurrens, lägsta pris säljer. 10 kr högre pris säljer inte. 3.999:- säljes före 4.009:-, men kan ge en avgjord skillnad för dig som kund.
   Vi ska nu försöka fiska upp lite nytt guld att dra över de sämst sittande stenarna. Ringen blir fortfarande inte bra.
Kunden vill ju (nästan alltid) ha stora stenar och en smal och tunn ring och som är billig i kronor, det är ju omöjligen då att få en bra livslängd på alliansringen. Det är enklare att tillverka en tunn och dålig ring, än att tillverka en bra ring då det tar mycket längre tid att utföra, men kommer att bli betydligt billigare under en längre tid. En diamant får aldrig ligga över en annan diamant som det gör på den här ringen på ett ställe. Kontakta en bra juvelarbetare.
   En diamant är för evigt sägs det, köp då en ring som uppfyller styrka och hög kvalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar