måndag 27 maj 2013

Jag har kollat in gamla hemsidor som fungerar dåligt och ibland inte alls,
hittade den här fina och omtyckta vigselringen men princessdiamant;
http://www.vigsel.se/palladium/ror/vfattning.html

Ringar i palladium.


Palladium stiger fortfarande i pris, medan de andra metallerna, guld, platina och silver blir billigare. På 24karat håller vi fortfarande priset 630:- grammet för färdig ring.

tisdag 21 maj 2013

Lämplig vigselring som inte river


En enkel och bra vigselring med diamanter som aldrig river eller irriterar.
Du kan ha egen ring och egna stenar. var noga att kolla vem som utför arbetet och det färdiga slutpriset. Kolla även vad som gäller om det blir fel ringstorlek eller om arbetet inte blev till belåtenhet.
Detta arbete har www.24karat.se gjort med kundens stenar och eget guld.

måndag 13 maj 2013





Lämna gärna ett seriöst bud på www.Ringaronline.se
Då vi har överfullt med order på 24karat.se.

torsdag 2 maj 2013

Vigselring, komma billigare undan?

Har du egna stenar och material i ädel metal l, så kan du komma billigare undan.
Nackdelen är att stenar som kommer från andra håll typ blocket eller gamla alliansringar håller inte den renheten och den slipningen vi behöver för att få en så där fin ring som vi själva vill att den ska se ut.
Det kan vara tveksamt ifall du som kund direkt kan se skillnaden. Men nyanserna finns, och vi får även ett mycket litet antal stenar att se ut som passar varandra i rundhet, slipning och mått. Det gör att det inte går att fatta in dessa stenar med högsta styrka, och de får fräsas in en efter en så gott det går. Enheten kan sedan för dig som kund tycka att ringen blev riktigt fin, och det är ju meningen att du som kund ska känna att det blev en bra affär med gott resultat.
Ringen är tillverkad hos LGU, 24karat.se Stenarna monteras före ringen är färdiggjord för att få en starkare infattning.